Partnerség, bizalom, együttgondolkodás.

Advonum Consulting

1143 Budapest, Gizella út 42-44.

+36 30 491 8169

Szolgáltatásaink

Döntéstámogatás

Eszközeinket figyelembe véve sokkal inkább hiszünk az adatokkal, számításokkal és becslésekkel alátámasztott válaszokban és eljárásokban, mint a szakértői modellekben. Éppen ezért tekintünk az adatokra és statisztikákra, valamint az arra épülő adatbányászatra, mint kulcs-eszköztárra, amelyek a legtöbb üzleti kérdés megválaszolására leginkább alkalmasak, ha szakértő kezek használják. Innovatív gondolkodásmódunk támogatja a ma még járatlan utak megismerését, az új eljárások, piaci trendek megértését, ezzel juttatva versenyelőnyhöz partnerünket.

A nagy ügyfélportfolióval rendelkező társaságok hatalmas adathalmazt birtokolnak. A kérdés már csak az, hogy képesek-e ebből a megfelelő üzleti tudást kinyerni. Legyen az ügyfélérték számítás, partnerminősítés vagy éppen csalásdetektálás, mi a legmodernebb eszközökkel a legpontosabb válaszokat adjuk kérdéseikre. Merüljön fel bármilyen - mai tudással még nem megválaszolható - kérdés, mi megtaláljuk a megoldást.

PÉNZÜGYI PROJEKTMENEDZSMENT ÉS FINANSZÍROZÁS-SZERVEZÉS

Hitünk szerint minden jó projekt finanszírozható és menedzselhető, amennyiben azzal a megfelelő szakember és finanszírozó intézmény foglalkozik. Bankszakmai kapcsolataink, valamint finanszírozási és kockázatkezelési ismereteink révén minden jellegű projekt, beruházás üzleti tervezését, finanszírozását kellő szakértelemmel támogatjuk.

ÜZLETI PARTNERSZERVEZÉS, BEFEKTETŐI KAPCSOLATÉPÍTÉS

Keressük azon vállalatokat, kompetencia vagy know-how tulajdonosokat, amelyek/akik piacképes, innovatív technológiák, eljárások birtokában - akár külföldi - üzleti partnereket, befektetőket keresnek tevékenységük sikerességének növeléséért.

ADATTERMÉKEINK

Adattermékek széles körével állunk partnereink rendelkezésére. Hangsúlyosan törekszünk arra, hogy az adatokat - a felmerülő igényekhez igazodva rugalmasan - megfelelő mélységben, komplexitásban, struktúrában bocsássuk rendelkezésre. Mert az igény mindig egyedi!